LAGU PUKAU (EXTENDED)

OLEH: Dj Fuzz

LAGU PUKAU (EXTENDED)

Rahsia menguasai pelanggan dengan menggunakan AUDIO MARKETING!

Tarik audien anda sampai ke telinga, sampai diorang ternganga! Kenapa founder bisnes zaman sekarang harus menggunakan jingle? Ketahui keberkesanan jingle untuk bisnes anda.

Sebelum ni, buku Lagu Pukau mendedahkan bagaimana kita boleh menggunakan lagu produk atau jingle sebagai marketing tool yang berkesan, yang boleh membuatkan orang ingat nama brand sampai bila bila, tanpa mengeluarkan kos yang terlalu tinggi!

Kini buku kedua, Lagu Pukau (Extended) akan terangkan lebih mendalam tentang cara nak buat lagu jingle produk dan bagaimana nak buat lagu jingle tu dapat tangkap hati pendengar.

Dan yang paling best dekat buku ni, Dj Fuzz ada juga kongsikan tentang strategi pemasaran untuk launch jingle lagu produk anda. Ketahui rahsia macam mana nak bagi produk anda lebih BOOM daripada pesaing anda.

Dapatkan sekarang dengan tekan link dibawah! 

” Lagu U lambat, U tertnggal. Memang berhantu! Lagu atau jingle adalah salah satu strategi remarkable marketing yang boleh ‘up’kan branding”

Sifu Jamal, Pengasas SifuBads.

“Kalau kita nak buat lagu, kita kena buat dengan orang yang betul-betul mahir dalam mencipta lagu. Sampai bila nak guna lagu orang je untuk buat content? Kalau bukan kita yang nak bangga dengan brand kita dan lagu kita, siapa lagi?”

Amirah Syahmimi, Founder Demica

“Dalam banyak marketing yang Sugarbomb pernah buat, buat jingle adalah one of the best investment yang I pernah buat for marketing”

Ahmad Azhari Rosli, Founder Sugarbomb

Kepada yang tak suka membaca tu jangan risau, sebab kita juga ada versi percuma di Spotify.

Lagu Pukau Extended – Dj Fuzz

Hak cipta Mixology Music Sdn Bhd

Cetakan Kedua Januari 2022

Penulis : Dj Fuzz @officialdjfuzz

Editor : Dj Fuzz @officialdjfuzz

Grafik : Khairul Anuar @khairulanuar

Dicetak oleh : Sarman Printing Sdn. Bhd. @sarman_printing

LATEST STORIES

Subscribe

Sign up for a weekly newsletter with the latest blog posts and exclusive content. In your inbox every Tuesday!

%d bloggers like this: