Influencer Marketing

Buat bisnes anda lebih dikenali mengikut bajet anda sendiri.

Influencer marketing adalah satu tools yang boleh digunakan oleh bisnes disemua tahap untuk mencapai lebih ramai orang.

Kami merupakan sebuah syarikat yang menyediakan pelbagai jenis influencers dan artis untuk mempromosikan bisnes anda ke tahap awareness yang lebih tinggi.

40+

Satisfied Clients

350+

Jumlah Influencers

60+

Jumlah Kempen

Anda Pemilik Bisnes?

Hubungi team kami untuk discuss plan influencer marketing yang paling sesuai untuk brand anda.

Anda Seorang Influencer?

Join team kami bersama lebih tiga ratus influencer lain untuk menjayakan kempen-kempen brand di seluruh Malaysia.

Why Influencer Marketing?

#1 – Meningkatkan AWARENESS

Influencers marketing boleh membantu bisnes daripada mula untuk meningkatkan awareness.

Dibandingkan dengan media lain seperti radio, billboard dan sebagainya, Influencer Marketing boleh dimulakan dengan bajet yang sangat rendah.

#2 – Cost Effective

Kos yang dibelanjakan boleh dikira dan diukur supaya setiap sen yang dibelanjakan berbaloi untuk brand.

#3 – Meningkatkan TESTIMONI

Influencers marketing boleh membantu terutamanya bisnes yang kurang testimoni berkualiti untuk mendapatkan footage penggunaan produk anda dan membina social proof.

#4 – Tidak nampak macam IKLAN

Ramai orang memang sejak azali lagi sangat-sangat bencikan iklan.

Dengan strategi-strategi softselling, anda boleh dapat reach lebih ramai orang dengan nampak organik.

Tingkatkan ilmu marketing anda dengan artikel-artikel dibawah.

Teknik Earworm? Untuk lagu produk yang boleh buat sales tinggi!

Satu strategy untuk mengeluarkan lagu kita kepada pendengar iaitu lagu produk kita, kita nak tangkap perhatian Mereka dengan menggunakan teknik EARWORM Earworm ni macam ni, kita buat lagu ni, lagu ni lagu produk, tapi lagu ni catchy seperti satu single, sampai dia melekat di minda mereka. So bila kita dengar lagu tu dan bila diaContinue reading “Teknik Earworm? Untuk lagu produk yang boleh buat sales tinggi!”

Dunia bisnes dah banyak berubah, kalau anda tak buat Influencer Marketing sekarang, anda akan terlepas satu peluang yang baik.

%d bloggers like this: